GoToWebinar-lisenssit

GoToWebinar alkaen vain 89 €/kk

GoToWebinar Starter -lisenssi 12 kk
Järjestä rajattomasti webinaareja ja verkkokokouksia yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla ilman ohjelmistoasennuksia tai IT-osaston tukea.

Usein kysyttyä

Tässä joitakin yleisiä GoToWebinaria koskevia kysymyksiä avuksesi.

Mihin GoToWebinarin hinnoittelu perustuu?

GoToWebinar-lisenssien hintaan vaikuttavia tekijöitä on kaksi: suurin yhtäaikainen osallistujamäärä sekä käytettävissä olevat GoToWebinar-järjestelmän ominaisuudet. Starter-lisenssiä käytettäessä webinaarissa voi olla yhtä aikaa enintään 100 osallistujaa, ja myös joitakin laajemmista paketeista löytyviä järjestelmän toimintoja puuttuu. GoToWebinar Pro- ja Plus -lisenssit sisältävät kaikki GoToWebinar-järjestelmän toiminnot ja osallistujamäärä on joko 500 (Pro) tai 2000 (Plus) osallistujaa. Voit vertailla pakettien välisiä eroja tällä sivulla olevan taulukon avulla.

GoToWebinarin voi tilata myös suoraan netistä – miksi ostaisin teiltä?

On totta, että GoToWebinar Private -lisenssin voi tilata suoraan GoToWebinarin omilta verkkosivuilta. Tilaamalla Leadstream Oy:n kautta saat käyttöösi GoToWebinar Corporate -lisenssin, johon sisältyy suoraan netistä tilattuihin lisensseihin nähden muutamia etuja: voit ensinnäkin maksaa tilauksesi laskulla (vs. luottokortti netistä hankittaessa), saat meiltä suomenkieliset käyttöohjeet ja lisäksi maksutonta käyttötukea puhelimitse ja sähköpostitse. Olemme kotimaisena kumppanina helposti tavoitettavissa ja palvelemme sinua suomeksi. Huomioithan, että emme valitettavasti voi antaa käyttäjätukea GoToWebinar-lisensseille, jotka on hankittu muualta.

Kuinka pitkä sopimusaika GoToWebinar-lisensseissä on?

GoToWebinar Corporate -lisensseissä sitova sopimusjakso on 12 kuukautta. Sopimus uusitaan automaattisesti tilausjakson päättyessä, ellei sopimusta irtisanota ennen tilausjakson päättymistä.

Veloitetaanko minulta osallistujamäärän mukaisia maksuja?

GoToWebinarin hinnat ovat aina kiinteitä kuukausihintoja, sisältäen rajattomasti webinaareja lisenssin mukaiselle suurimmalle mahdolliselle yleisölle. Kuukausimaksun lisäksi ei tule muita veloituksia.

Ota yhteyttä

Voit aina kysyä lisää GoToWebinar-lisensseistä.
Leadstream Oy
Hopeatäpläntie 4
04330 Lahela
050 3566 250
Olen käyttänyt GoToWebinar-järjestelmää vuodesta 2010 lähtien ja auttanut kymmeniä asiakkaita toteuttamaan onnistuneita webinaareja.
Ota yhteyttä – laitetaan yhdessä webinaariasiat rullaamaan!
Jari Juslén

GoToWebinar-asiantuntija, Leadstream Oy

Ota yhteyttä