Webinaaripalvelut

Leadstream Oy on webinaarien asiantuntija. Tehtävämme on auttaa sinua hyödyntämään webinaareja tehokkaasti yrityksesi tai organisaatiosi viestinnän ja vuorovaikutuksen kanavana.

Tutustu webinaaripalveluihin ja ota yhteyttä!

Webinaarivalmennukset

Webinaarivalmennusten avulla kehityt aloittelijasta webinaarien ammattilaiseksi lyhyimmässä mahdollisessa ajassa. Valmennuksista saat eväitä webinaarien hyödyntämiseen eri käyttötarkoituksiin (koulutus, tiedottaminen, markkinointi, myynti) riippumatta siitä, hoidatko webinaarisi omin voimin vai haluatko mieluummin ostaa toteutuksen palveluna.

Webinaarivalmennukset toteutetaan asiakaskohtaisesti yhdessä sovittavan aikataulun mukaan.

Webinaarivalmennus 1: Webinaari A:sta Ö:hön (1 pv)

Tästä valmennuksesta saat hyvät lähtökohdat webinaarien hyödyntämiseen kouluttamisessa, tiedottamisessa, markkinoinnissa tai myynnissä.

Webinaari A:stä Ö:hön -valmennus on tarkoitettu johdannoksi kaikille, jotka haluavat käynnistää webinaarien hyödyntämisen omassa yrityksessään tai organisaatiossaan.

Valmennuksen hinta on 2250 EUR (+ALV 24%).Webinaarivalmennus 2: Webinaarin suunnittelu (1 pv)

Aktiivinen ja käytännönläheinen työpaja, jonka aikana rakennamme yhden oman webinaarisi (tai webinaarisarjan) toteutussuunnitelman ideasta seurantaan.

Tämä valmennus on tarkoitettu jatkokoulutukseksi niille, jotka jo hallitsevat webinaarien hyödyntämisen ja suunnittelun perusteet.

Valmennuksen hinta on 2250 EUR (+ALV 24%).Webinaarivalmennus 3: LogMeIn GoToWebinar -käyttökoulutus (1 pv)

Tämä valmennus on tarkoitettu niille, jotka haluavat itse hoitaa myös omien webinaariensa toteutuksen. Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet toteuttaa webinaareja omatoimisesti LogMeIn GoToWebinar -järjestelmän avulla.

Valmennuksen hinta on 2250 EUR (+ALV 24%).Webinaarien toteutuspalvelut

Webinaarien toteutuspalvelun avulla vapautat oman tiimisi webinaarien käytännön järjestelyihin ja toteutukseen liittyvistä tehtävistä. Voit keskittyä yleisösi palvelemiseen mahdollisimman hyvän sisällön avulla ja saavutat webinaareille asettamasi tavoitteet.

Webinaarin toteutuspalvelu Perus

Palvelupaketti, joka sisältää kaikki yhden webinaarin toteutuksen keskeiset vaiheet: webinaarin perustamisen, toteutuksen, videotallennuksen hoitamisen sekä palauteraportin.

Webinaaripalvelu Perus -paketin hinta on 525 EUR (+ALV 24%) per toteutettu webinaari.Webinaarin toteutuspalvelu Plus

Laaja palvelupaketti, joka sisältää Perus-paketin lisäksi mm. videotallenteen editoituna ja mp4-muotoon tallennettuna, webinaarin minuuttiaikataulutuksen, esitysmateriaalien ennakkotarkistuksen ja osallistujien help desk -palvelun.

Webinaaripalvelu Plus -paketin hinta on 875 EUR (+ALV 24%) per toteutettu webinaari.Aloituspaketit

Käynnistä webinaarien hyödyntäminen Leadstream Oy:n valmennus- ja konsultointipaketin avulla ja onnistu heti ensimmäisestä webinaarista lähtien! Paketissa kaikki, mitä tarvitset ensimmäisen oman webinaarisi toteutukseen.

Webinaari Startti

Webinaari Startti on valmennus- ja konsultointipaketti, jonka avulla pääset nopeasti sisälle webinaarien maailmaan ja luot valmiuksia webinaarien tehokkaalle käytölle.

Webinaari Startti sisältää:

  • Webinaari A:sta Ö:hön -valmennuksen (1 pv)
  • Yhden webinaarin suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä kanssamme

Webinaari Startti -paketin hinta on 2750 EUR (+ALV 24%).