GoToWebinar-webinaarijärjestelmä – järjestä webinaareja helposti

Etsitkö luotettavaa työkalua webinaarien järjestämiseen? Tällä sivulla voit tutustua webinaarijärjestelmien ykköseen – GoToWebinariin.

Leadstream Oy toimii Suomessa GoToWebinar -järjestelmän jälleenmyyjänä. Autamme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan GoToWebinar-lisenssin ja käynnistämään webinaarien järjestämisen.

GoToWebinar webinaariohjelmisto

GoToWebinar on pilvipohjainen webinaarijärjestelmä, jonka avulla toteutat kiinteällä kuukausimaksulla (alkaen 89 €/kk) rajattomasti webinaareja ilman ohjelmistoasennuksia ja IT-osaston tukea.
GoToWebinar

Pilvipohjainen webinaarialusta

GoToWebinar on pilvipohjainen webinaarisovellus, joten voit hallinnoida ja toteuttaa webinaareja mistä tahansa tavallisella Windows- tai Mac -työasemalla (internet-yhteys tarvitaan). Myös webinaarisi esiintyjät voivat hoitaa osuutensa sieltä, missä ovat esiintymisvuoronsa aikana.
Pilvipohjaisuuden ansiosta GoToWebinar-järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti ilman monimutkaisia ohjelmistoasennuksia tai pitkäkestoisia IT-projekteja.
Webinaarien hallinnointi onnistuu tavanomaisella tietokoneella ja haluamallasi verkkoselaimella (esim. Chrome, Firefox, Microsoft Edge) aina, kun käytössäsi vain on internet-yhteys.

Rajattomasti webinaareja kiinteällä kuukausihinnalla

GoToWebinar-järjestelmän hinnoittelumalli on selkeä. Maksat aina käytössäsi olevaan yleisökapasiteettiin perustuvaa kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa kaikkien järjestämiesi webinaarien kustannukset.

Kiinteä kuukausihinta tarkoittaa käytännössä: mitä useamman webinaarin järjestät kuukaudessa, sitä edullisempia ne ovat.

Katso GoToWebinar-lisenssit ja hinnat

Edullisten käyttökustannusten ansiosta GoToWebinar sopii kaiken kokoisten yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten työvälineeksi.

Lyömätön laatu ja luotettavuus

GoToWebinar on ollut webinaarijärjestelmien ykkönen jo yli 10 vuoden ajan kaikkialla maailmassa. Myös Suomessa jo kymmenet yritykset, liitot ja muut organisaatiot ovat valinneet GoToWebinarin.

GoToWebinarin asiakastyytyväisyys on korkea, sillä järjestelmä on helppokäyttöinen ja hyvin toimintavarma. Monien muiden webinaarijärjestelmien käyttäjiä vaivaavat laatuongelmat yksinkertaisesti loistavat poissaolollaan.

GoToWebinar ei ole markkinoiden edullisin webinaarijärjestelmä. Kyseessä on kuitenkin sinun yleisösi tyytyväisyys, joten webinaarijärjestelmän valinnassa kannattaa painottaa hinnan sijasta niitä seikkoja, jotka vaikuttavat asiakkaidesi webinaarikokemukseen.

Tilaa isollekin yleisölle

GoToWebinar on webinaarityökalu yhtä hyvin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämiseen. Tilaa on enimmillään jopa 2000 yhtäaikaiselle osallistujalle.

Tarjoa yleisöllesi monipuolinen audiovisuaalinen osallistumiskokemus

GoToWebinar -järjestelmällä luot osallistujille voimakkaan läsnäolon tunnun ja hyödynnät joustavasti erilaisia sisältöjä viestiesi välittämisessä. Ruudulta näytettävien esitysten, dokumenttien ja ohjelmistodemojen lisäksi voit välittää osallistujille suoraa videokuvaa videokameran avulla. Äänessä voi yhtä aikaa olla jopa 6 puhujaa, mikä mahdollistaa esimerkiksi paneelikeskustelujen välittämisen suorina webinaarilähetyksinä.

Citrix GoToWebinar osallistujanäkymä ja ohjauspaneeli
Aloita webinaarisi suunnittelu miettimällä osallistujakokemusta. Mikä on viestiesi vaikuttavuuden kannalta tärkeintä sisältöä – ja miten pidät yleisösi mielenkiinnon yllä koko webinaarin ajan?

Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet

GoToWebinar tukee luovuuttasi ja antaa monia mahdollisuuksia elävien ja vuorovaikutteisten verkkotapahtumien järjestämiseen.

Voit aktivoida osallistujia esittämällä pikakyselyitä ja käyttämällä ”nosta käsi” -toimintoa esimerkiksi virtuaalisten äänestysten toteuttamiseen. Yleisösi voi esittää koko tilaisuuden ajan tekstimuotoisia kysymyksiä ja voit halutessasi avata myös puheyhteyden osallistujalle, joka haluaa esittää kysymyksensä suullisesti (osallistujalla oltava käytettävissä mikrofoni tässä tapauksessa).

Esiintyjät voivat käyttää erilaisia esitysmateriaaleja, esimerkiksi presentaatioita, kuvia ja piirroksia. Lisäksi webinaareissa voi esitellä esimerkiksi ohjelmistoja tai verkossa toimivia sovelluksia.

Vaivaton videotallennus ja maksuton säilytystila webinaarien on-demand -katselua varten

Voit yhdellä napin painalluksella tallentaa kaikki GoToWebinar -järjestelmällä toteuttamasi webinaarit videolle ja tarjota ne myöhemmin katseltavaksi.

GoToWebinar -järjestelmän hinta sisältää maksuttoman pilvipohjaisen säilytystilan webinaariesi videotallenteille (Pro- ja Plus -lisenssit). Järjestä webinaari, paina tallennusnappia ja ohjaa webinaarin jälkeen yleisöä katsomaan tallennettua webinaariasi.

Voit vaihtoehtoisesti ladata videotallenteet itsellesi, muokata niitä tarpeen mukaan ja sijoittaa ne katseltavaksi esimerkiksi YouTubeen ja upottaa videoita myös omalle verkkosivustollesi. Hyödyntämällä tallennusmahdollisuuden tavoitat enemmän yleisöä koulutus-, tiedotus- ja markkinointiwebinaariesi avulla.

Videotallenteet ovat aina sinun omaisuuttasi.

Kiinnostuitko?

Soita Jari Juslén 050 3566 250 tai lähetä yhteydenottopyyntö tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä