GoToWebinar-webinaarijärjestelmä

GoToWebinar on webinaarijärjestelmä, jonka avulla toteutat kiinteällä kuukausimaksulla (alkaen 44 €/kk) rajattomasti webinaareja ilman ohjelmistoasennuksia ja IT-osaston tukea.

GoToWebinar on pilvipohjainen webinaarisovellus

gotowebinar vuorovaikutteinen webinaari

Voit perustaa ja toteuttaa webinaareja mistä tahansa tavallisella Windows- tai Mac -työasemalla (internet-yhteys tarvitaan).

GoToWebinar-järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti ilman monimutkaisia ohjelmistoasennuksia tai pitkäkestoisia IT-projekteja.

Webinaarien hallinnointi onnistuu haluamallasi verkkoselaimella (esim. Chrome, Firefox, Microsoft Edge) aina, kun käytössäsi vain on internet-yhteys.

Rajattomasti webinaareja kiinteällä kuukausihinnalla

GoToWebinar-järjestelmän hinnoittelumalli on selkeä. Maksat aina käytössäsi olevaan yleisökapasiteettiin perustuvaa kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa kaikkien järjestämiesi webinaarien kustannukset.

Kiinteä kuukausihinta tarkoittaa käytännössä: mitä useamman webinaarin järjestät kuukaudessa, sitä edullisempia ne ovat.

Katso GoToWebinar-tilausvaihtoehdot ja hinnat

Edullisten käyttökustannusten ansiosta GoToWebinar sopii kaiken kokoisten yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten työvälineeksi.

Lyömätön laatu ja luotettavuus

GoToWebinar on ollut webinaarijärjestelmien ykkönen jo yli 10 vuoden ajan kaikkialla maailmassa. Myös Suomessa jo kymmenet yritykset, liitot ja muut organisaatiot ovat valinneet GoToWebinarin.

GoToWebinarin asiakastyytyväisyys on korkea, sillä järjestelmä on helppokäyttöinen ja hyvin toimintavarma.

GoToWebinar ei ole markkinoiden edullisin webinaarijärjestelmä. Kyseessä on kuitenkin sinun yleisösi tyytyväisyys, joten webinaarijärjestelmän valinnassa kannattaa painottaa hinnan sijasta niitä seikkoja, jotka eniten vaikuttavat osallistujien webinaarikokemukseen.

Tilaa isollekin yleisölle

GoToWebinar on webinaarityökalu yhtä hyvin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämiseen.

Webinaariin voi tilatusta paketista riippuen liittyä yhtäaikaisesti enintään 250 – 3000 osallistujaa.

Työpöytäsovellus- tai selainpohjainen osallistuminen

Voit järjestää webinaareja kahdella eri teknologialla:

  1. Työpöytäsovelluspohjaisena (kaikki tilausvaihtoehdot); osallistujat liittyvät webinaariin GoToWebinar-työpöytäsovelluksen avulla (maksuton, ladataan osallistujan työasemalle liittymisen yhteydessä).
  2. Selainpohjaisena eli webcastina (Pro- ja Enterprise-tilausvaihtoehdot); osallistujat liittyvät webinaariin tavallisen selaimen kautta, ilman työpöytäsovelluksen lataamista.

Mobiililaitteilla osallistuminen tapahtuu aina sovelluksen avulla.

Tarjoa yleisöllesi monipuolinen audiovisuaalinen osallistumiskokemus

Aloita webinaarisi suunnittelu miettimällä osallistujakokemusta. Mikä on viestiesi vaikuttavuuden kannalta tärkeintä sisältöä – ja miten pidät yleisösi mielenkiinnon yllä koko webinaarin ajan?

GoToWebinar -järjestelmällä luot osallistujille voimakkaan läsnäolon tunnun ja hyödynnät joustavasti erilaisia sisältöjä viestiesi välittämisessä.

Ruudulta näytettävien esitysten, dokumenttien ja ohjelmistodemojen lisäksi voit välittää osallistujille suoraa videokuvaa videokameran avulla.

Esillä voi yhtä aikaa olla jopa 25 puhujaa, mikä mahdollistaa esimerkiksi paneelikeskustelujen välittämisen suorina webinaarilähetyksinä.

Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet

GoToWebinar tukee luovuuttasi ja antaa monia mahdollisuuksia elävien ja vuorovaikutteisten verkkotapahtumien järjestämiseen.

Voit aktivoida osallistujia esittämällä pikakyselyitä ja käyttämällä ”nosta käsi” -toimintoa esimerkiksi virtuaalisten äänestysten toteuttamiseen.

Järjestä pikakyselyitä webinaarin aikana GoToWebinariin poll-toiminnon avulla

Yleisösi voi esittää koko tilaisuuden ajan tekstimuotoisia kysymyksiä ja voit halutessasi avata myös puheyhteyden osallistujalle, joka haluaa esittää kysymyksensä suullisesti (osallistujalla oltava käytettävissä mikrofoni tässä tapauksessa).

Esiintyjät voivat käyttää erilaisia esitysmateriaaleja, esimerkiksi presentaatioita, kuvia ja piirroksia. Lisäksi webinaareissa voi esitellä esimerkiksi ohjelmistoja tai verkossa toimivia sovelluksia.

Vaivaton videotallennus ja maksuton säilytystila webinaaritallenteiden katselua varten

GoToWebinar sisältää pilvipohjaisen säilytystilan (videokirjasto) webinaariesi videotallenteille. Järjestä webinaari, paina tallennusnappia ja ohjaa webinaarin jälkeen yleisöä katsomaan tallennettua webinaariasi.

Videokirjaston avulla voit yhdellä napin painalluksella asettaa GoToWebinar-järjestelmän tallentamaan kaikki toteuttamasi webinaarit videolle ja tarjota videotallenteet myöhemmin katseltavaksi.

Kun tallennat webinaarisi GoToWebinarin videokirjastoon (Video Library), tallenteisiin tulevat mukaan myös webinaarin aikana käytettyjen videokameroiden kuvat.

Videokirjasto sisältyy GoToWebinar -järjestelmän hintaan (paitsi Lite-tilausvaihtoehto).

Voit aina myös ladata videotallenteet itsellesi, muokata niitä tarpeen mukaan ja sijoittaa ne katseltavaksi esimerkiksi YouTubeen ja upottaa videoita myös omalle verkkosivustollesi.

Hyödyntämällä tallennusmahdollisuutta monipuolisesti tavoitat enemmän yleisöä koulutus-, tiedotus- ja markkinointiwebinaariesi avulla.

Videotallenteet ovat aina sinun omaisuuttasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Haluatko tutustua GoToWebinarin ominaisuuksiin livenä, aidossa webinaarissa?

Varaa maksuton GoToWebinar-esittely

Ota yhteyttä