GoToWebinar webinaarijärjestelmä

GoToWebinar on webinaarijärjestelmä, jonka avulla toteutat kiinteällä kuukausimaksulla (alkaen 44 €/kk) rajattomasti webinaareja ilman ohjelmistoasennuksia ja IT-osaston tukea.

GoToWebinar on pilvipohjainen webinaarisovellus

gotowebinar vuorovaikutteinen webinaari

Voit perustaa ja toteuttaa webinaareja mistä tahansa tavallisella Windows- tai Mac -työasemalla (internet-yhteys tarvitaan).

GoToWebinar-järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti ilman monimutkaisia ohjelmistoasennuksia tai pitkäkestoisia IT-projekteja.

Webinaarien hallinnointi onnistuu haluamallasi verkkoselaimella (esim. Chrome, Firefox, Microsoft Edge) aina, kun käytössäsi vain on internet-yhteys.

Rajattomasti webinaareja kiinteällä kuukausihinnalla

GoToWebinar-järjestelmän hinnoittelumalli on selkeä. Maksat aina käytössäsi olevaan yleisökapasiteettiin perustuvaa kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa kaikkien järjestämiesi webinaarien kustannukset.

Kiinteä kuukausihinta tarkoittaa käytännössä: mitä useamman webinaarin järjestät kuukaudessa, sitä edullisempia ne ovat.

Katso GoToWebinar-tilausvaihtoehdot ja hinnat

Edullisten käyttökustannusten ansiosta GoToWebinar sopii kaiken kokoisten yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten työvälineeksi.

Lyömätön laatu ja luotettavuus

GoToWebinar on ollut webinaarijärjestelmien ykkönen jo yli 15 vuoden ajan kaikkialla maailmassa. Myös Suomessa jo kymmenet yritykset, liitot ja muut organisaatiot ovat valinneet GoToWebinarin.

GoToWebinarin asiakastyytyväisyys on korkea, sillä järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimintavarma.

GoToWebinar ei ole markkinoiden edullisin webinaarijärjestelmä. Pelissä on kuitenkin sinun yleisösi tyytyväisyys, joten webinaarijärjestelmän valinnassa kannattaa painottaa hinnan sijasta niitä seikkoja, jotka eniten vaikuttavat osallistujien webinaarikokemukseen.

Tilaa isollekin yleisölle

GoToWebinar on webinaarityökalu yhtä hyvin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämiseen.

Webinaariin voi tilatusta paketista riippuen liittyä yhtäaikaisesti enintään 250 – 3000 osallistujaa.

Työpöytäsovellus- tai selainpohjainen osallistuminen

Voit järjestää webinaareja kahdella eri teknologialla:

  1. Työpöytäsovelluspohjaisena (kaikki tilausvaihtoehdot); osallistujat liittyvät webinaariin GoToWebinar-työpöytäsovelluksen avulla (maksuton, ladataan osallistujan työasemalle liittymisen yhteydessä).
  2. Selainpohjaisena eli webcastina (Pro- ja Enterprise-tilausvaihtoehdot); osallistujat liittyvät webinaariin tavallisen selaimen kautta, ilman työpöytäsovelluksen lataamista.

Mobiililaitteilla osallistuminen tapahtuu aina sovelluksen avulla.

Rakenna webinaarista monipuolinen audiovisuaalinen kokonaisuus

Aloita webinaarisi suunnittelu miettimällä osallistujakokemusta.

Mitkä ovat webinaarin pääviestit? Mikä on viestiesi kertomisen kannalta tärkeintä sisältöä? Miten pidät yleisösi mielenkiinnon yllä koko webinaarin ajan?

GoToWebinar -järjestelmällä luot osallistujille voimakkaan läsnäolon tunnun ja hyödynnät joustavasti erilaisia sisältöjä viestiesi välittämisessä.

Ruudulta jaettavien esitysten, dokumenttien ja ohjelmistodemojen lisäksi voit välittää osallistujille suoraa videokuvaa yhden tai useamman videokameran avulla.

Näkyvillä voi videokameran kautta olla yhtä aikaa jopa 25 puhujaa, mikä mahdollistaa esimerkiksi paneelikeskustelujen välittämisen suorina webinaarilähetyksinä.

Osa webinaarin sisällöstä voi olla myös etukäteen tallennettua videomateriaalia, joka voidaan toistaa webinaarin aikana korkealaatuisena GoToWebinarin videotoiminnon kautta.

Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet

GoToWebinar tukee luovuuttasi ja antaa monia mahdollisuuksia elävien ja vuorovaikutteisten verkkotapahtumien järjestämiseen.

Voit aktivoida osallistujia esittämällä pikakyselyitä ja käyttämällä ”nosta käsi” -toimintoa esimerkiksi virtuaalisten äänestysten toteuttamiseen.

Järjestä pikakyselyitä webinaarin aikana GoToWebinariin poll-toiminnon avulla

Yleisösi voi esittää koko tilaisuuden ajan tekstimuotoisia kysymyksiä ja kommentteja.

HUOM: GoToWebinar-järjestelmässä ei ole julkista chat-toimintoa, vaan osallistujien lähettämät viestit näkyvät vain pääkäyttäjäroolissa oleville järjestäjille. Tämä antaa osallistujille mahdollisuuden kysyä luottamuksellisesti, paljastamatta henkilöllisyyttään webinaarin muille osallistujille.

Voit halutessasi avata myös puheyhteyden osallistujalle, joka haluaa esittää kysymyksensä suullisesti (osallistujalla oltava käytettävissä mikrofoni tässä tapauksessa).

Kaikki osallistujien lähettämät viestit jäävät talteen, joten voit tarvittaessa vastata kysymyksiin myös webinaarin jälkeen esimerkiksi sähköpostin kautta.

Helppo videotallennus

Hyödyntämällä GoToWebinarin tallennusmahdollisuutta tavoitat enemmän yleisöä koulutus-, tiedotus- ja markkinointiwebinaariesi avulla.

Webinaarien tallentaminen myöhempää katselua varten on GoToWebinarissa tehty helpoksi.

Kaikkein vaivattominta on ottaa käyttöön automaattinen tallennus, jolloin GoToWebinar käynnistää webinaarin tallentamisen ilman erillisiä toimenpiteitä samalla hetkellä kun webinaarin live-lähetys aloitetaan.

Automaattista tallentamista käytettäessä webinaarin tallennus ei koskaan pääse vahingossa unohtumaan.

Toinen tapa on käyttää manuaalista tallentamista, jolloin ylläpitäjä voi käynnistää ja pysäyttää webinaarin tallennuksen yhdellä klikkauksella milloin tahansa webinaarin aikana.

Maksuton säilytystila webinaaritallenteiden säilytykseen

GoToWebinar sisältää pilvipohjaisen säilytystilan (videokirjasto) webinaariesi videotallenteille. Järjestä webinaari, paina tallennusnappia ja ohjaa webinaarin jälkeen yleisöä katsomaan tallennettua webinaariasi.

Videokirjaston avulla voit yhdellä napin painalluksella asettaa GoToWebinar-järjestelmän tallentamaan kaikki toteuttamasi webinaarit videolle ja tarjota videotallenteet myöhemmin katseltavaksi.

Kun tallennat webinaarisi GoToWebinarin videokirjastoon (Video Library), tallenteisiin tulevat mukaan myös webinaarin aikana käytettyjen videokameroiden kuvat.

Videokirjasto sisältyy GoToWebinar -järjestelmän hintaan (paitsi Lite-tilausvaihtoehto).

Videotallenteet säilyvät videokirjastossa niin kauan kuin pidät GoToWebinar-tilauksesi voimassa.

Voit aina myös ladata videotallenteet itsellesi, muokata niitä tarpeen mukaan ja sijoittaa ne katseltavaksi esimerkiksi YouTubeen. Voit upottaa videoita myös katseltavaksi omalle verkkosivustollesi.

Videotallenteet ovat aina sinun omaisuuttasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteydenottopyyntö tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä